Get Adobe Flash player

Явор Памукчиев е новият председател на УС на МИГ

Председателят на Общински съвет – Севлиево д-р Явор Памукчиев бе избран и за председател на Управителния съвет (УС) на сдружение „МИГ – Севлиевски край". Решението бе взето по време на Общото събрание на МИГ, което се проведе миналата сряда. Тогава членовете на организацията трябваше да изберат между две кандидатури – на д-р Памукчиев като представител на публичния сектор и на Цветомира Маринова от неправителствения. От икономическия бе предложен Христофор Едрев, който обаче се оттегли. От всички 21 присъстващи членове, 13 подкрепиха д-р Памукчиев, а 6 гласуваха за г-жа Маринова. Така председателят на ОбС ще представлява и УС на МИГ.

 

Общината оповести длъжниците си

Поименни списъци с длъжниците към общинския бюджет оповести местната администрация на официалния си сайт.  Списъците са два и са разделени на юридически и физически лица.

 

16 сръндака паднаха в балкана, засега

Шестнайсет сръндака са отстреляни досега в Лъгът, от началото на ловния сезон за такъв вид дивеч – 1 май. Само две от повалените животни са с 350-грамови трофеи. Останалите елени са селекционни, с лоши заложби.

 

Онлайн справка за дължимите налози предлага Общината

Севлиевци вече могат сами да правят справки за дължимите данъци и такси към местния бюджет. Това става лесно – през официалната страница на Община Севлиево в Интернет, на адрес www.sevlievo.bg .

 

Д-р Валери Йовчев - победител в “Усмивка на годината”

1-zabiД-р Валери Йовчев от Севлиево стана победител в категорията „Композитни възстановявания" от петото юбилейно издание на националния дентален конкурс „Усмивка на годината". Церемонията по награждаването се състоя на 16 май 2012 г., в зала „Витоша" на Интер Експо Център-София. Събитието се осъществи с подкрепата на Българския зъболекарски съюз и всички професионални организации в сферата на денталната естетика в България.
 Конкурсът се проведе в шест категории, участие в които взеха десетки стоматолози и зъботехници от цялата страна. Както е по регламент, всеки екип представи описание на свой случай, придружено със снимков материал. Решаването на случаите и постигнатите резултати бяха оценявани от 15-членно жури, съставено от водещи специалисти от страната, с председател – световнопризнатия специалист в сферата на денталната естетика – д-р Дейвид Уинклър от Англия.

 
Още статии...
Новият брой

 01.12.2017